De Rode Schoentjes - workshop creativiteit

Zat 1 nov. 2014 - 10.00 -17.00 uur - Locatie wordt nog bekend gemaakt.
€ 95, - excl. 21% BTW

Een vrolijke inspirerende workshop van een dag waarin we op zoek gaan naar hoe jij meer plezier creativiteit en vrijheid kunt gaan ervaren in je leven en je werk

Pasted Graphic


Verlang je wel eens naar meer creativiteit?

Zou je wel eens meer vervulling, flow en energie in je werk en je leven willen ervaren?
Heb je wel eens het idee door de keuzes die je noodgedwongen hebt moeten maken, je eigenheid en je creativiteit een beetje op een zijspoor hebt geparkeerd? Dan is dit dé dag om die terug te vinden!
Het sprookje ‘De rode schoentjes’ gaat over het verlies van onze oorsprong en het grote verlangen om er weer mee in contact te komen. Zodat onze creativiteit weer kan gaan stromen! Want ieder mens beschikt over een onuitputtelijke bron, een creatief potentieel.

Wij, Jacoba van Egmond en Mieke Bouma hebben ons laten inspireren door dit verhaal en een workshop ontwikkeld die de basis vormt voor een project waarin we verhalen over het verlies en het hervinden van onze oorsprong gaan verzamelen.

In de workshop nemen we als uitgangspunt het sprookje ‘De rode schoentjes’ en gaan we op zoek naar ons eigen persoonlijke verhaal.

Met tal van creatieve werkvormen gaan we aan de slag om bij onze eigen oorspong te komen. We gaan vertellen, dansen, tekenen………..

Geïnspireerd op zoek naar de rode schoentjes!

In het sprookje De Rode Schoentjes leren we een meisje kennen dat haar vrijheid, creativiteit en ongebondenheid – haar oorspronkelijke zelfgemaakte rode schoentjes - inruilt voor een zeker bestaan. Ze gaat wonen in een mooi huis, ze krijgt een warm bed en heerlijk eten, maar ze is er eigenlijk niet echt gelukkig. Om de zoete herinnering van de vroegere vrijheid wakker te houden kiest ze rode schoentjes uit. Het is ten strengste verboden, maar af en toe trekt ze deze schoentjes aan en danst. Tot op een gegeven moment de schoentjes met haar op de loop gaan. Ze wil zich ervan bevrijden, maar dat lukt niet. De surrogaatoplossing wordt haar ondergang.

Lees meer over dit sprookje in het boek Waarom de Heks in de Oven verdween van Lisette Thooft en Mieke Bouma

Pasted Graphic 1Pasted Graphic 2

Meld je aan via info@mythosofie.nl of via info@storytelling academy.nl

Jacoba van Egmond - www.jacobavanegmondcoach.nl 06 26 57 61 12
Mieke Bouma - www.miekebouma.nl - 06 21 88 74 69

DOWNLOAD HIER DE FLYER